Золото рідного міста -2012

2012-07-29

/Files/images/IMG_5425.jpg Проект Золото рідного міста на Ярмарку бібліотечних іінновацій в 2012 році

Унікальний проект «Золото рідного міста», присвячений вшануванню сумських родин, які відзначили піввіковий золотий ювілей подружнього життя, з кожним роком набирає обертів. Спрямований на піднесення ролі сім'ї у суспільстві, збереження притаманної нашому народові поваги до родини та сімейних цінностей, він став вже традиційним для нашого міста.

Не став виключенням і цей рік.
Як розповіла один з організаторів проекту директор Сумськоїї міської бібліотечної систем Людмила СТАДНІЧЕНКО, розпочато збір матеріалів для підготовки свята Сумської родини, який відзначатимуть на початку вересня у рамках Дня міста.

«Це чудова нагода донести до сьогоднішнього молодого покоління прекрасні та неповторні історії «золотих» пар, які сповідують справжні сімейні цінності, бережуть традиції, залишаються взірцем порядності», - наголошує директор. – «Золоте весілля відзначають лише раз, і це стає дійсно великою та радісною подією. Воно збирає всю родину навколо батьків, засвідчуючи, що любов та щастя передаються в спадщину. Поруч із ювілярами - плід їх багаторічного спільного життя: радісні діти, онуки, правнуки. У кожного весілля свій сюжет. Своя історія, своя любов, свій біль... Завітайте до бібліотек нашого міста та поділиться вашими спогадами, сімейними історіями та традиціями з усіма!».

Зібрані матеріали стануть основою свята вшанування Сумської родини, яка проходить за участі та підтримки співорганізатора проекту – Благодійного фонду «За чисте місто». Підтримку реалізації проекту надають Сумська міська рада, управління юстиції, міська рада ветеранів. Запрошуємо до організації свята усіх охочих, хто поділяє мету проекту та готовий надати посильну допомогу.


Тож для участі в унікальному проекті, присвяченому Сумській родині, звертайтеся до Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка (вул. Кооперативна, 6 або за тел. 22-21-28, 22-47-69, 22-63-32)

Вітання шановних золотих ювілярів відбудеться 31 серпня 2012 року в приміщенні Сумської центральної бібліотеки ім.Т.Г.Шеіченка

Кiлькiсть переглядiв: 438

Коментарi